Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin düğününü görmek

Rüyada annemin düğününü görmek

Rüyada annemin düğününü görmek iş değişikliğine gidileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin düğününü gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Rüyada annenin düğününü görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın düğününü görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada annemin düğününü görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada annesinin düğününü görmek hayırlı işlere imza atacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, haneye dertlerin gireceğine  alamet eder.

Rüyada düğünde çikolata yemek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments