Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek

Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek

Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil düğün davetiyesi gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıtmak hayal kırıklığına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyesi dağıtmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyemi görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini görmek hayır ve bereketin artmasına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, düşünmeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi vermek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesine bakmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments