Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin düğününü görmek

Rüyada annenin düğününü görmek

Rüyada annenin düğününü görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet eder.

Rüyada annenin düğününü gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Rüyada anne babanın düğününü görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada annemin düğününü görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada annenin düğününü görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin düğününü görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde mutsuz olmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, geniş geniş yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet eder.

Rüyada bir düğünde halay çekmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün takısı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments