Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın düğününü görmek

Rüyada anne babanın düğününü görmek

Rüyada anne babanın düğününü görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın düğününü gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada anne babanın düğününü görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek rızkının sonsuz olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Rüyada babasının düğününü görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, duygularını açığa vuracağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Rüyada annemin düğününü görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada annenin düğününü görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin düğününü görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anne babaya sarılmak yokluk nedir bilmeyeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babamı görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments