Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın düğününü görmek

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada anne ve babanın düğününü gördüyseniz:

  • Yaratabileceği gerginliğe hazır olmalısınız.

Rüyada anne babanın düğününü görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada babasının düğününü görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Rüyada annemin düğününü görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada annenin düğününü görmek çok güzel adımlar atılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin düğününü görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet eder.

Rüyada ölen anneyi babayı görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, rahatının da yerine geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babayı canlı görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments