Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin düğününü görmek

Rüyada annesinin düğününü görmek

Rüyada annesinin düğününü görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin düğününü gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada annemin düğününü görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin düğününü görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin düğününü görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına alamet eder.

Rüyada anne babanın düğününü görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde el öpmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada cenaze ve düğün bir arada görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kem gözlere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments