Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, istenmeyen bir yolculuğa, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına yorulur.

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Rüyada düğün evinde bulunmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin evinde düğün görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinde düğün görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, çok iyi işler yapılacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin önünde düğün görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinde düğün görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde düğün görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün evinde yemek yemek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments