Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi başlı ejderha görmek

Rüyada yedi başlı ejderha görmek

Rüyada yedi başlı ejderha görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, hayat boyu çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yedi başlı ejderha gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek işlerine verimin hâkim olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Rüyada üç başlı ejderha görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada iki başlı ejderha görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü ejderha görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada ejderhaya binmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ejderha görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada ejderha dövmesi görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada büyük ejderha görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, karlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments