Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ejderha ateşi görmek

Rüyada ejderha ateşi görmek

Rüyada ejderha ateşi görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ejderha ateşi gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Rüyada ejderha ateşi görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı ejderha görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ölü ejderha görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, konfor içinde olacağına inanılır.

Rüyada altın ejderha görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işarettir.

Rüyada mavi ejderha görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada denizde ejderha görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments