Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ejderha görmek

Rüyada ölü ejderha görmek

Rüyada ölü ejderha görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, elindekileri kaybedeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ejderha gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada ölü ejderha görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, güçlendikçe güçleneceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ejderha görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ejderha görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha kafası görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ejderha görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalettir.

Rüyada siyah ejderha görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, başarılarının sürekli olacağına yorulur.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, büyük paralar kazanacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su ejderhası görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments