Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı ejderha görmek

Rüyada kanatlı ejderha görmek

Rüyada kanatlı ejderha görmek hasta ise bakacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı ejderha gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Rüyada kanatlı ejderha görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ejderha görmek bir süre belini doğrultamayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ejderha görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ejderha görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına inanılır.

Rüyada iki başlı ejderha görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yavru ejderha görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada ejderha görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ejderha görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments