Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğri kılıç görmek

Rüyada eğri kılıç görmek

Rüyada eğri kılıç görmek üzüntülerin gideceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Rüyada eğri kılıç gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada eğri kılıç görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada eğri bacak görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğri duvar görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eğri bıçak görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada diş eğriliği görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, dünya malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada eğri yol görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, duygularının karşılık göreceğine inanılır.

Rüyada eğri anahtar görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments