Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunun eğri olduğunu gördüyseniz:

  • Daima olayları yatıştırın.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada burnunu eğri görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eğri duvar görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına tabir olunur.

Rüyada eğri anahtar görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada eğri iğne görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, isteklerini yerine getireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eğri yol görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada diş eğriliği görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalet eder.

Rüyada eğri bacak görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments