Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu eğri görmek

Rüyada burnunu eğri görmek

Rüyada burnunu eğri görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yeni bir çevre edinileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet eder.

Rüyada burnunu eğri gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada burnunu eğri görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kazancı arttıracağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunun eğri olduğunu görmek asosyal bir insan haline geleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Rüyada eğri bacak görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş eğriliği görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eğri bilezik görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eğri anahtar görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eğri duvar görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eğri yol görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments