Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarların boyandığını görmek

Rüyada duvarların boyandığını görmek

Rüyada duvarların boyandığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarların boyandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyalı duvar görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar boyası görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments