Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları temizlemek

Rüyada duvarları temizlemek

Rüyada duvarları temizlemek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ekmeğinin artacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işarettir.

Rüyada duvarları temizlemek gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Rüyada evin duvarlarını temizlemek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarları temizlemek bereketli işler yapacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Rüyada duvari temizlemek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar temizlemek Allah katında güzel mükafatlar almasına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işarettir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar arkasına saklanmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada lekeli duvar görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments