Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvari temizlemek

Rüyada duvari temizlemek

Rüyada duvari temizlemek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, endişelerini silip atacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işarettir.

Rüyada duvari temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Rüyada duvar temizlemek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını temizlemek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada duvarları temizlemek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvari temizlemek huşu içinde devam edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada boyasız duvar görmek hayır duaları alacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarı yumruklamak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada duvara işediğini görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara yaslanmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments