Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarlarını temizlemek

Rüyada evin duvarlarını temizlemek

Rüyada evin duvarlarını temizlemek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Rüyada evin duvarlarını temizlemek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarları temizlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada duvari temizlemek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada duvar temizlemek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine rivayet eder.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını kazımak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments