Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları mavi görmek

Rüyada duvarları mavi görmek

Rüyada duvarları mavi görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, yaşamının uzun olacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarları mavi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Rüyada mavi duvarlı ev görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada duvarda mavi boya görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına yorulur.

Rüyada duvarları mavi görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada mavi duvar saati görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli duvar görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk duvar görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, bir süre zorluk çekeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada mavi renkte duvar görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments