Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi duvarlı ev görmek

Rüyada mavi duvarlı ev görmek

Rüyada mavi duvarlı ev görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada mavi duvarlı ev gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada mavi duvarlı ev görmek başarılarını ispat edeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada mavi renkte duvar görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Rüyada mavi duvar saati görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yüzün güleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli duvar görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda mavi boya görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarları mavi görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk duvar görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments