Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi duvarlı oda görmek

Rüyada mavi duvarlı oda görmek

Rüyada mavi duvarlı oda görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, gözyaşlarının dineceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi duvarlı oda gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada mavi duvarlı oda görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada odanın duvarının yıkıldığını görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada odanın duvarını silmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada oda duvarı görmek işlerin çığırından çıkacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz duvarlı oda görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada mavi oda görmek ticarette zarar edeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulur.

Rüyada mavi boyalı oda görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk oda görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments