Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın üzerinden atlamak

Rüyada duvarın üzerinden atlamak

Rüyada duvarın üzerinden atlamak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, mutlu olacağınıza, başarı ve zafer kazanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada duvara atlamak inancının zayıflayacağına, geçmişini arkada bırakacağına, küslerin barışacağına inanılır.

Rüyada bahçe duvarından atlamak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmalardan cayılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek duvardan atlamak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalettir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Rüyada duvardan atlamak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada duvardan atladığını görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş duvardan atlamak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, o işten ekmek yiyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarlardan atlamak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments