Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar üzerinde oturmak

Rüyada duvar üzerinde oturmak

Rüyada duvar üzerinde oturmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada duvar üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada duvar üstünde oturmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar dibinde oturmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Rüyada bahçe duvarında oturmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın üstünde oturmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda oturmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada duvar üzerinde oturmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, planların aksayacağına yorulur.

Rüyada duvarın üstüne oturmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara oturmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments