Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın üstüne oturmak

Rüyada duvarın üstüne oturmak

Rüyada duvarın üstüne oturmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, isteklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Rüyada duvarın üstüne oturmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada duvar üstüne çıkmak çok büyük bir rahata ereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sandık üstüne oturmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstüne oturmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtanın üstüne oturmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çamurun üstüne oturmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments