Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara oturmak

Rüyada duvara oturmak

Rüyada duvara oturmak itibar edineceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, gönlünün rahata ereceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Rüyada duvara oturmak gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Rüyada duvar üstünde oturmak başa iş açacağına, manevi olarak da yıpranacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek duvarda oturmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada duvarın üstüne oturmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Rüyada duvar üzerinde oturmak kendisini ailesine vereceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayırlı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara oturmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe duvarında oturmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada duvarın üstünde oturmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda oturmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, işinde dar boğaza gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments