Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda oturmak

Rüyada duvarda oturmak

Rüyada duvarda oturmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bazı konularda önayak olunacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada duvarda oturmak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada duvarda oturmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Rüyada duvarın üstüne oturmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret eder.

Rüyada duvar üzerinde oturmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, neşesine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada duvara oturmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada duvarda oturduğunu görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye alamet eder.

Rüyada bahçe duvarında oturmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, saygı göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada duvar dibinde oturmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek duvarda oturmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments