Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek duvarda oturmak

Rüyada yüksek duvarda oturmak

Rüyada yüksek duvarda oturmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, insanlara olan güvenin artacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalettir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada yüksek duvarda oturmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalettir.

Rüyada duvarda oturduğunu görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üstüne oturmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda oturmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarında oturmak istediği herşeye kavuşacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işarettir.

Rüyada duvar üstünde oturmak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada duvar dibinde oturmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar üzerinde oturmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments