Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın içinden geçmek

Rüyada duvarın içinden geçmek

Rüyada duvarın içinden geçmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Rüyada duvar içinden geçmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ün salacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın içinden geçmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işarettir.

Rüyada duvarların içinden geçmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Rüyada duvarı geçmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarların arasından geçmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada dar duvardan geçmek kazançlı bir döneme girileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek bereketli işler yapacağına, prestij kaybı yaşanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments