Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar içinden geçmek

Rüyada duvar içinden geçmek

Rüyada duvar içinden geçmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar içinden geçmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada duvar içinden geçmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, farklı şeyler deneyeceğine inanılır.

Rüyada duvarların içinden geçmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada duvarın içinden geçmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, doğru haber almaya, karamsar ve umutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek yetki ve imza sahibi olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada duvarı geçmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iki duvar arasından geçmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments