Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar deliğinden geçmek

Rüyada duvar deliğinden geçmek

Rüyada duvar deliğinden geçmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırlı işler yapacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada duvar deliğinden geçmek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Rüyada duvar deliğinden geçmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dar delikten geçmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir delikten geçmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küçük bir delikten geçmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada delikten geçmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulur.

Rüyada küçük delikten geçmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bilincin artacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments