Rüyada duvarı geçmek

Rüyada duvarı geçmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet eder.

Rüyada duvarı geçmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada duvarlardan geçmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada duvar içinden geçmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarı geçmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvardan geçmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerinden de geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın içinden geçmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada duvar deliğinden geçmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, her gün daha fazla dolacağına delalet eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, iş değişikliğine gidileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top