Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara yaslanmak

Rüyada duvara yaslanmak

Rüyada duvara yaslanmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, hayatının düzene gireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, ilim irfan sahibi olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada duvara yaslanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Rüyada duvara yaslanmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yasin okunmasını istemek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada birinin yasin okuduğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada adetliyken yasin okumak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada yasini okuyamadığını görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada erkeğe yaslanmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, karısının çok mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments