Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara işediğini görmek

Rüyada duvara işediğini görmek

Rüyada duvara işediğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulur.

Rüyada duvara işediğini gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Rüyada duvara işediğini görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, mevkie edineceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına alamet eder.

Rüyada üzerine köpek işediğini görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının işediğini görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun işediğini görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına işediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Rüyada babasının işediğini görmek zararın gittikçe daha da artacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının üzerinize işediğini görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin üstüne işediğini görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments