Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı çizmek

Rüyada duvarı çizmek

Rüyada duvarı çizmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada duvarı çizmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada duvarı çizmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar çizmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan yüzü çizmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karakalem çizmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kendi resmini çizmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Rüyada harita çizmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün resmini çizmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine tabir olunur.

Rüyada yuvarlak çizmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments