Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar çizmek

Rüyada duvar çizmek

Rüyada duvar çizmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, küskünlük yaşanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada duvar çizmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Rüyada duvar çizmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada duvarı çizmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çember çizmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, parasal durumun düzeltileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada üçgen çizmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalettir.

Rüyada göz çizmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birşey çizmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şekil çizmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çam ağacı çizmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments