Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkün resmini çizmek

Rüyada atatürkün resmini çizmek

Rüyada atatürkün resmini çizmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine yorulur.

Rüyada atatürkün resmini çizmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Rüyada atatürk resmi çizmek moralinin bozulacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine inanılır.

Rüyada atatürkün resmini çizmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba resmi çizmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada cami resmi çizmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada birinin resmini çizmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev resmi çizmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek resmi çizmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüz resmi çizmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments