Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak çizmek

Rüyada yuvarlak çizmek

Rüyada yuvarlak çizmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, ailesini utandırmayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlak çizmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada yuvarlak çizmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak ayna görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük yuvarlak altın görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada yuvarlak görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yuvarlak taş görmek başının ağrıyacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak ay görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak ev görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak pencere görmek hayırlı bir hayat süreceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments