Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi resmini çizmek

Rüyada kendi resmini çizmek

Rüyada kendi resmini çizmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına alamet eder.

Rüyada kendi resmini çizmek gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada hayvan resmi çizmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek resmi çizmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz resmi çizmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işarettir.

Rüyada güneş resmi çizmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi olarak zayıflayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada göz resmi çizmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada atatürkün resmini çizmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek resmi çizmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüz resmi çizmek aradığı kişiyi bulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments