Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluklardan su aktığını görmek

Rüyada musluklardan su aktığını görmek

Rüyada musluklardan su aktığını görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Rüyada musluklardan su aktığını gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada musluktan su aktığını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yokluk içine gireceğine, mutluluğundan olacağına yorulur.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan su akması görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, işlerinin günden güne azalacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Rüyada musluktan balık aktığını görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments