Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan kan aktığını görmek

Rüyada duvardan kan aktığını görmek

Rüyada duvardan kan aktığını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, esenleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulur.

Rüyada duvardan kan aktığını gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, gözyaşı döküleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalet eder.

Rüyada duvardan su aktığını görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada duvardan su akması görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan aktığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, hayırlı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments