Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe vidası görmek

Rüyada küpe vidası görmek

Rüyada küpe vidası görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, mali gücünü yitireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ortağından ayrılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada küpe vidası gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Rüyada küpe vidası görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vida sökmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vida toplamak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada vida görmek her şeyin ters gideceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada vida takmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada demir vida görmek fakirlerin güleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada vida yemek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, maddi zararını karşılayacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada vida çakmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kötü yönde hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments