Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe su serpmek

Rüyada ateşe su serpmek

Rüyada ateşe su serpmek rahatlık içinde yaşayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, sağlık sorunlarının artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada ateşe su serpmek gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Rüyada ateşe su serpmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze su serpmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine su serpmek refah içinde yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne su serpmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ayrılık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada eve su serpmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, rahatın yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birisine su serpmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yere su serpmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada su serpmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments