Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sıva görmek

Rüyada kara sıva görmek

Rüyada kara sıva görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, elinin döneceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara sıva gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Rüyada kara sıva görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi sıva yaptırmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işsizseniz işe gireceğinize işaret eder.

Rüyada duvara sıva yapıldığını görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin sıvandığını görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada ev sıva yapmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Rüyada duvara sıva yaptığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada ev sıvası yapmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet eder.

Rüyada toprak sıvalı ev görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa

Kardesinin evini toprak sivali gormek