Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara çiş yapmak

Rüyada duvara çiş yapmak

Rüyada duvara çiş yapmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada duvara çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada duvara çiş yapmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine çiş yapmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Rüyada banyoda çiş yapmak onunla yeniden kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı çiş yapmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çiş yapmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ekmek ve dünya malı alacağına işaret eder.

Rüyada çokça çiş yapmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalettir.

Rüyada mavi çiş yapmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments