Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı çiş yapmak

Rüyada sarı çiş yapmak

Rüyada sarı çiş yapmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, mutluluğunun da artacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işinde başarılı olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı çiş yapmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Rüyada sarı çiş yapmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada sarı çiş görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada camiye çiş yapmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şansının açık olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada çiş ve kaka yapmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çiş yapmak büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments