Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önüne çiş yapmak

Rüyada kapının önüne çiş yapmak

Rüyada kapının önüne çiş yapmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, düşmanlarına da dost olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak borçlarını ödemeyi başaracağına, genç kimselere eğitim vereceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Rüyada kapıya çiş yapmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, idealist davranacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı önünde banyo yapmak ferahlık veren sözler duymaya, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yatağına çiş yapmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak servet sahibi olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada denize çiş yapmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments