Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine çiş yapmak

Rüyada kendine çiş yapmak

Rüyada kendine çiş yapmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kurulu düzeni olacağına rivayet eder.

Rüyada kendine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada çöp kovasına çiş yapmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi çiş yapmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hanenizde bolluk olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada toprağa çiş yapmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tabağa çiş yapmak işlerinin yoluna gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya çiş yapmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yatağa çiş yapmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments