Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çiş yapmak

Rüyada mavi çiş yapmak

Rüyada mavi çiş yapmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kısmetli bir işe atılmaya rivayet eder.

Rüyada mavi çiş yapmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada mavi çiş yapmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, rahatının yerinde olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işarettir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalettir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak engellerden kurtulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta çiş yapmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten çiş yapmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuza çiş yapmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe çiş yapmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Rüyada mezara çiş yapmak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments