Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boya yapmak

Rüyada beyaz boya yapmak

Rüyada beyaz boya yapmak uzun uzun dalıp gideceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerin düzene gireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kem gözlere gelineceğine delalettir.

Rüyada beyaz boya yapmak gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boya yapmak keyiflerinin yerinde olacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, istediği başarıyı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz boya badana yapmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada pembe boya yapmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç boya yapmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı boya yapmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara boya yapmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments