Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda oturduğunu görmek

Rüyada duvarda oturduğunu görmek

Rüyada duvarda oturduğunu görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bolluğa kavuşacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda oturduğunu gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada duvarın üstüne oturmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada duvar üzerinde oturmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar üstünde oturmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, makamını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada duvarın üstünde oturmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar dibinde oturmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada bahçe duvarında oturmak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda oturmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments